Dobrodošli u Supernovu!

Dobrodošli u Supernovu!


Pod jedinstvenim brendom „Supernova“ na tržištu posluju i plasiraju svoje usluge povezana pravna lica, koja su deo Telekom Srbija Grupe, i to: Kopernikus technology d.o.o. Beograd, Radijus vektor d.o.o. Beograd, Avcom d.o.o. Beograd, Masko d.o.o. Beograd, BPP ING d.o.o. Grocka, Telemark Systems d.o.o. Čačak i Sat Tv Meteor d.o.o. Užice.

Supernova je brend kablovskih usluga prisutan širom Srbije, koji sa ponosom objedinjuje preko 300.000 korisnika interneta i televizije. Supernova je brend koji raste, i pod kojim navedeni članovi Telekom Srbija Grupe razvijaju svoju mrežu sa ciljem stalnog unapređenja kvaliteta usluga. Radujemo se dolasku u svako novo mesto i verujemo da će naša porodica korisnika biti sve bogatija, iz dana u dan.

Supernova je brend inspirisan našim svakodnevnim životom, i u njega želi da unese optimizam i što više dobrog sadržaja. Zato je pred vama široka Supernova TV ponuda, sa preko 200 TV kanala i mnoštvom programa koje volite, kao i ponuda super brzog interneta i kvalitetne telefonije, da biste bili što bolje povezani i uvek u toku. Korisnici ugovore zaključuju sa operatorom koji za to ima tehničke mogućnosti na konkretnom području, od čega zavisi i ponuda TV kanala.


03.08.2020.

Agent za podršku prodaji

Preuzmi

25.04.2019.

Agent Kontakt centra

Preuzmi