Obaveštenje za korisnike

Obaveštenje za korisnike

Dragi korisnici,

Obaveštavamo vas da, od 1. marta 2021. godine, korisnici „Invest Inženjering“ d.o.o. Novi Sad postaju sastavni deo kablovskog operatora „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd. Od tog trenutka, korisnici pomenutog operatora nastaviće se korišćenjem usluga televizije, interneta i fiksne telefonije u okviru kablovskog operatora „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd, koji na tržištu posluje u okviru brenda „Supernova“.

Izmenjena i znatno bogatija programska TV ponuda kanala Supernove biće vam dostupna od 1. marta u digitalnom formatu, umesto dosadašnjeg analognog. Naši operateri će vas kontaktirati radi odabira Supernova paketa kao i dodatnih TV sadržaja i instalacije digitalnih uređaja.

Računi za mart mesec 2021. godine će vam biti izdati od strane privrednog društva „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd, sa naznačenim novim žiro-računom za uplatu.

Obaveštavamo vas i da će za sve korisnike usluge fiksne telefonije tokom aprila 2021. godine, doći do promena cena poziva u međunarodnom saobraćaju. Važeći cenovnici nalaze se na sledećem linku „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd: https://mojasupernova.rs/Privatni/Podrska/Dokumenta-i-uputstva#tab-four

Vaša Supernova