Obaveštenje za korisnike

Obaveštenje za korisnike na teritoriji Bariča, Novog Beograda, Dobanovaca, Glogonja, Jabuke, Jajinaca, Kačareva, Mirijeva, Obrenovca, Opova, Rušnja, Sefkerina, Starog grada, Voždovca, Vračara i Zemuna

Dragi korisnici,

Želimo da vas obavestimo da će u cilju daljeg unapređenja stabilnosti i brzina naših internet servisa, a koji su trenutno od velikog značaja za sve korisnike, u ponedeljak 27. aprila biti nastavljen proces digitalizacije na teritoriji Bariča, Novog Beograda, Dobanovaca, Glogonja, Jabuke, Jajinaca, Kačareva, Mirijeva, Obrenovca, Opova, Rušnja, Sefkerina, Starog grada, Voždovca, Vračara i Zemuna. Nakon toga, sadržaj TV kanala na koje ste pretplaćeni postojećim ugovorom biće vam dostupan samo u digitalnom formatu.

U okviru digitalizacije, a na vaše zadovoljstvo, ponuda televizijskih kanala kontinuirano se obogaćuje i biće vam dostupna ukoliko se prijavite za neki od Supenova paketa. Naši operateri će vas kontaktirati radi instalacije digitalnih uređaja i pomoći vam da odaberete dodatni TV sadržaj. Za sve ostale informacije u svakom trenutku možete pozvati i naš kontakt centar na 19911.

Napravite super izbor!

Vaša Supernova