Obaveštenje za korisnike kablovskog operatora Radijus Vektor / Masko koji nisu prešli na Supernova pakete usluga

Obaveštenje za korisnike

Dragi korisnici,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da od 7. septembra prelazite na jedinstvenu Supernova ponudu, sada dodatno unapređenu.

Supernova vam nudi internet izuzetno velikih brzina - od 60mbs do 1000mbs koji će zadovoljiti potrebe svih članova domaćinstva. Pored toga, moći ćete da uživate u dodatno obogaćenoj TV ponudi sačinjenoj od najboljih sportskih, filmskih i dečjih kanala - SUPERSTAR TV, Arena sport 1-5, Toxic TV, Kurir TV, NBA TV, Klasik TV, Film Klub, K1, FOX, HBO, Nickelodeon, Kazbuka, Disney, Discovery koji su samo neki od kanala koji su dostupni u TV paketima. U okviru usluge fiksne telefonije očekuju vas brojne pogodnosti poput 150 minuta za pozivanje ka svim fiksnim mrežama u Srbiji, kao i neograničene minute ka MTS i Supernova fiksnoj i MTS mobilnoj mreži.

Više informacija o vašim novim paketima, kreiranim super specijalno samo za vas, kao i mogućnosti prelaska na ostale Supernova pakete, možete dobiti u svakom trenutku pozivom na broj 19911, putem sajta www.mojasupernova.rs i mejla info@mojasupernova.rs ili posetom Supernova poslovnici.

Dobro došli u Supernova porodicu koja ubrzano raste!

Vaša Supernova"